Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

V sobotu sú voľby. Pripravené budú 2 okrsky

Dátum: 24.02.2020
Počet videní: 2106
V sobotu sú voľby. Pripravené budú 2 okrsky

Parlamentné voľby sa konajú na celom území SR v jeden deň - v sobotu 29. februára 2020.

Parlamentné voľby sa konajú na celom území Slovenskej republiky v jeden deň v sobotu 29. februára 2020. Volebné miestnosti budú otvorené od 7:00 do 22:00.

 

PRIEBEH HLASOVANIA

  • Voliči predstupujú pred okrskovú volebnú komisiu a hlasujú osobne, zastúpenie nie je prípustné. 
  • Členovia okrskovej volebnej komisie nesmú voličom upravovať hlasovacie lístky.
  • Volič po príchode do volebnej miestnosti preukáže svoju totožnosť a po zázname v zozname voličov dostane od okrskovej volebnej komisie hlasovacie lístky a prázdnu obálku. Ak volič nepredloží občiansky preukaz, hlasovanie sa mu neumožní.
  • Po tom, čo volič dostal hlasovacie lístky a obálku, vstúpi do priestoru určeného na úpravu hlasovacích lístkov. 
  • Vloží do obálky jeden hlasovací lístok. Na hlasovacom lístku, ktorý vkladá do obálky, môže zakrúžkovaním poradového čísla najviac u štyroch kandidátov uvedených na jednom hlasovacom lístku vyznačiť, ktorému z kandidátov dáva prednosť. Na iné úpravy hlasovacieho lístka sa neprihliada.

 

OKRSKY VO HVIEZDOSLAVOVE

Vo Hviezdoslavove sú k dispozícii 2 okrsky. Oba sa nachádzajú v areáli materskej školy na Školskej ulici, vo Hviezdoslavove. 1. okrsok (súpisné čísla do čísla 850) sa nachádza v starej budove MŠ, 2. okrsok (súpisné čísla od čísla 851) sa nachádza v novej budove MŠ. Informácie našli voliči aj vo svojich schránkach...

 

OÚ Hviezdoslavov

 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.