Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Predlžujeme víkendovú prevádzku na zbernom dvore

Dátum: 21.04.2020
Autor: Obec Hviezdoslavov
Počet videní: 972
Predlžujeme víkendovú prevádzku na zbernom dvore

Dobrá správa pre všetkých záhradníkov a záhradníčky...

V čase mnohých zlých správ máme každý deň aj nejakú tú pozitívnu. Tou dnešnou potešíme všetkých záhradníkov i záhradníčky vo Hviezdoslavove. Na dnešnej porade sme sa totiž rozhodli predĺžiť víkendové otváracie hodiny Zberného dvoru Hviezdoslavov, a to už od tejto soboty nasledovne:

každú sobotu bude po novom otvorené

od 10:00 do 17:00 (bez prestávky)

Doteraz bolo každú sobotu otvorené 4 hodiny, a to od 13:00 do 17:00. V platnosti zostáva, samozrejme, i každá streda v pôvodnom čase od 14:00 do 18:00.

 

Pripomíname tiež, že min. týždeň sme informovali o rozhodnutí sprístupniť Zberný dvor (ďalej len "ZD") aj pre obyvateľov bez trvalého pobytu ("TP") v obci Hviezdoslavov za podmienky, že majú uhradený poplatok za odvoz a likvidáciu komunálneho odpadu. Poplatníci bez TP si môžu vyzdvihnúť kartičku potvrdzujúcu uhradenie poplatku v stránkových hodinách na Obecnom úrade v kancelárii Odborného referátu, evidencii obyvateľstva & daní a poplatkov, a to od zajtra, t. j. stredy 22.4.. 

Stránkové hodiny Úradu počas tejto mimoriadnej situácie (pandémia COVID-19) sú od pondelka 20.4.2020 nasledovné:

  • pondelok, streda, piatok od 8:00 do 10:00

S touto kartičkou a s platným OP sa možno potom jednoducho preukázať pracovníkovi ZD a ten možno následne bez problémov využívať - ako v stredu, tak i v sobotu počas prevádzkových hodín (14:00 až 18:00, resp. 10:00 až 17:00). Nový prevádzkový poriadok bude platný od 22.4.2020 a aktualizovaný na našom webe i pri vstupe do prevádzky ZD. 

Na záver upozorňujeme, že ZD je určený výhradne pre zber BRO rastlinného pôvodu (zelený odpad). BRO je odpad rastlinného pôvodu zo záhrad, najmä tráva, kvety, lístie a konáre. PRIVÁŽANÝ RASTLINNÝ ODPAD JE MOŽNÉ ULOŽIŤ LEN ČISTÝ, BEZ INÝCH ODPADOV (PLASTOVÉ VRECIA, MOTÚZY, PLASTOVÉ FLAŠE A POD.). Viac o ZD sa dočítate na jeho stránke na tomto mieste.

Nezabúdajte pritom, prosím, na rúško a min. dvojmetrové rozostupy...

 

OÚ Hviezdoslavov

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.