Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Pristavené kontajnery na veľkoobjemný odpad (VO)

Dátum: 11.06.2020
Počet videní: 1489
Pristavené kontajnery na veľkoobjemný odpad (VO)

Dôležitá informácia...

Vážené obyvateľky & obyvatelia Hviezdoslavova,

už tento štvrtok, 11.6.2020 po 14:00 hod. budú pre vás pristavené kontajnery na veľkoobjemný odpad (VO) a to pri Obecnom úrade, Hviezdoslavov; v časti Záhrady pri vstupe do Záhrad; a napokon i v časti Podháj pri súčasnom stojisku.

 

Venujte, prosím, pozornosť nasledujúcim informáciám 

Do veľkokapacitných kontajnerov patria:

napríklad koberce, podlahoviny, nábytok, bytové jadrá, matrace, detské kočíky a podobne.

Do veľkokapacitných kontajnerov nepatria:

chladničky, televízory, akumulátory, elektronika, pneumatiky, farby, riedidlá, obaly z nebezpečných látok, drobný stavebný odpad, tráva, lístie, konáre a pod., a tiež separovaný odpad ako papier, sklo, kovy, tetrapaky a plasty.

 

Funkčné veľkorozmerné veci nemusia nevyhnutne skončiť v kontajneroch, ale môžete ich darovať aj cez facebookovú komunitnú stránku Darujem za úsmev - komunita Hviezdoslavov, Kvetoslavov, Miloslavov. Prispejete tak nielen ku ďalšiemu využitiu vecí, ale ušetríte tak aj vysoké náklady za skládkovanie, ktoré sa premietajú do poplatkov za odpady pre nás všetkých.

Zároveň Vás srdečne pozývame na naše Spoločné čistenie Hviezdoslavova, ktoré sa uskutoční túto sobotu - 13.6.2020 od 10.00 do cca. 13:00 hod.. Po akcii pozývame na výbornú jadranskú zmrzlinu, na náš účet! Viac informácií je v už zverejňenom článku na tomto mieste.

 

Ďakujeme

 

Tatiana Roller Skybová

zástupkyňa starostu

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.