Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Aktualizované. 10.12. Hviezdoslavov oficiálne navštívi vedenie Ministerstva dopravy a výstavby SR

Dátum: 25.11.2020
Počet videní: 2251
Aktualizované. 10.12. Hviezdoslavov oficiálne navštívi vedenie Ministerstva dopravy a výstavby SR

10.12.2020 nás čaká vzácna oficiálna návšteva...

Bude to práve Hviezdoslavov, kde sa uskutoční najbližšie oficiálne rokovanie starostov obcí s vedením Ministerstva dopravy a výstavby SR. Zo strany samospráv by náš Hviezdoslavov mali navštíviť napríklad aj starostovia Bernolákova, Dunajskej Lužnej či Miloslavova. Zo strany ministerstva bude mimoriadne aktuálna predovšetkým prítomnosť štátneho tajomníka, Ing. J. Kmeťa, ktorý sa vo funkcii štátneho tajomníka MDV SR venuje cestnej, železničnej a leteckej doprave, elektronickým službám a stratégii.

Intenzívny rozvoj železničnej dopravy a jej bezodkladné skvalitnenie bude jedna z priorít, o ktorú sa na rokovaní bude Hviezdoslavov usilovať. Je pre nás obrovským povzbudením, že si nové vedenie ministerstva vybralo práve našu pôdu na toto dôležité stretnutie...

Vzhľadom na pandemické opatrenia a zákaz zhromažďovania sa stretnutie naplánované pôvodne v októbri uskutoční 10. decembra 2020 v Kultúrnom dome vo Hviezdoslavove.

 

OcÚ Hviezdoslavov

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.