Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Otvárame našu novú cykloklietku pri žel. zastávke

GALÉRIA SÚBOR
Dátum: 15.10.2020
Počet videní: 3569
Otvárame našu novú cykloklietku pri žel. zastávke

Otvárame novú cykloklietku...

Naša nová cykloklietka nachádzajúca sa pri žel. zastávke Kvetoslavov, zastávka bude v plnej prevádzke od budúcej stredy - 21.10.2020. Od stredy bude rovnako možné (na Obecnom úrade Hviezdoslavov, v Kancelárii č. 1 - prvé dvere vľavo po vstupe na OcÚ) získať za 5-eurový poplatok i nakódovaný čip, ktorý Vám bude slúžiť na vstup do samotnej "klietky", resp. uzamykateľného stojiska. Nezabudnite, prosím, že naše úrady sú kvôli pandémii od 12.10. v špeciálnom režime - viac informácií na tomto mieste...

V prvej várke je pripravených 50 nakódovaných čipov pre 50 záujemcov z radov Hviezdoslavčanov a Hviezdoslavčaniek. Kapacita stojiska je do 50 bicyklov. V prípade, že sa všetkých 50 čipov rozdá, no cykloklietka bude napriek tomu vykazovať voľné kapacity, sme pripravení vyrobiť dodatočne ďalšie čipy. Viac informácií spolu s prevádzkovým poriadkom nájdete nižšie a, samozrejme, i na príslušnej infotabuli, ktorá na cykloklietke pribudne do stredy, ešte pred samotným otvorením stojiska.

Pripomíname, že cykloklietka je určená len pre obyvateľov a obyvateľky Hviezdoslavova s trvalým pobytom vo Hviezdoslavove. Zároveň tiež upozorňujeme, že finalizujeme kamerový systém v tejto lokalite, ktorý bude priestor monitorovať.

Prajeme Vám príjemnejšie cestovanie :)

 

Za prípravu projektu patrí poďakovanie poslancovi OZ, J. Karabovi.

 

OcÚ Hviezdoslavov

Súbory na stiahnutie

Názov Veľkosť Formát Dátum Zoradiť podľa:
Cykloklietka - infotabuľa Veľkosť: 2.77 MB Formát: jpg Dátum: 15.10.2020

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.