Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Túto sobotu nás čaká veľká obecná brigáda v novej MŠ!

Dátum: 09.09.2019
Autor: Obec Hviezdoslavov
Počet videní: 1209
Túto sobotu nás čaká veľká obecná brigáda v novej MŠ!

Túto sobotu budeme potrebovať Vašu pomoc!

Milí Hviezdoslavčania.

Túto sobotu budeme potrebovať Vašu pomoc. Práve v týchto dňoch dokončujeme posledné nedorobky na našej novej materskej škole, ktorá nám od apríla 2019 vyrástla do naozajstnej krásy. Práve v týchto dňoch prebieha realizácia finálnych prác - inštalácia exteriérových schodísk, chodníkov zo zámkovej dlažby v areáli, okapových chodníkov, inštalácia úpravovne vody a pod..

Prvé detičky budú môcť okúsiť ich novú, prekrásnu škôlku už o niekoľko dní, o čom budú všetci rodičia informovaní telefonicky vedením tejto MŠ, a to dnes, zajtra, resp. najneskôr v stredu.

Aby bolo všetko tip-top, budeme musieť pomôcť aj my ostatní, o čo Vás veľmi  a úprimne prosíme práve teraz. Túto sobotu, 14. septembra od 9:00 do 12:00 prebehne preto veľká obecná brigáda, ktorá bude spočívať najmä v:

  • umývanie všetkých okien, parapiet novej MŠ
  • výsev trávy, príprava terénu, planírovanie pôdy
  • čistenie okolia, čistenie interiéru, podlahy, obkladov
  • upratovanie exteriéru/interiéru
  • pomoc s prenášaním vecí, bremien, nábytku a pod.

 

Prineste si, prosím, svoje pracovné rukavice, príp. náradie, s ktorým sa Vám dobre pracuje. Ak máte doma fúriky, či valec na uvalcovanie pôdy pred výsevom trávy, tak kľudne doneste, určite sa zídu. Hlavne si však prineste dobrú náladu, úsmev na tvári a chuť urobiť skvelý skutok. Čistiace prostriedky, pitný režim a chutné občerstvenie bude na naše "triko". Príďte, prosím, pomôcť. Budeme Vám naozaj veľmi, veľmi vďační...

Netreba sa nikam hlásiť, stačí len v sobotu ráno o 9:00 prísť pred našu škôlku.

 

ĎAKUJEME

 

Marek Lackovič

starosta

 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.