Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Prvej obchodnej galérii v blízkosti Záhrad sme povedali áno

Dátum: 26.09.2019
Autor: Obec Hviezdoslavov
Počet videní: 2690
Prvej obchodnej galérii v blízkosti Záhrad sme povedali áno

Ako ste určite v posledných týždňoch zachytili, pribudnú prvé väčšie obchodné možnosti...

Veríme, že sa už onedlho výrazne zlepšia nákupné možnosti všetkých Hviezdoslavčanov, na ktoré tak dlho čakajú...

Obec Hviezdoslavov pred niekoľkými týždňami súhlasila s napojením plánovaného subjektu obchodnej galérie v bezprostrednej blízkosti Záhrad a Hviezdneho bývania, v dotyku so Seneckou cestou ešte v katastri Hviezdoslavova, no samotnou stavbou umiestnenou už v katastri Kvetoslavova, na požadovanú inžiniersku sieť, ktorú vlastní obec Hviezdoslavov a vyjadrila jej v tomto smere kladné záväzné stanovisko. Deklarovaná potreba predstavuje ekvivalent max. cca. 10 domácností, čo podľa vyjadrenia projektanta nebude mať zásadný vplyv na pomery v príslušnej sieti.

Už dávnejšie sme Vás chceli oboznamovať s podrobnosťami, ale žiaľ, hlavný potravinár a ostatní traja nájomcovia, prirodzene, nesúhlasia so zverejnením detailov a predbežných vizualizácií, ktorými už disponujeme, kým nemajú všetky potrebné povolenia, na ktorých intenzívne pracujú.

Nemôžme tak dnes ani potvrdiť, ale ani vyvrátiť, či ide o lekáreň, drogériu a kaviareň a takisto nešpecifikujeme ani hlavného potravinára, tak Vás prosíme ešte o trochu trpezlivosti a pochopenia...

Zhruba do jedného až dvoch mesiacov očakáva investor, po doriešení všetkých úloh v územnom konaní, ktorých však rozhodne nie je málo, plynulý prechod do konania stavebného. Veríme, že všetky úlohy v súčinnosti s Kvetoslavovom, samozrejme, splní a nebudeme sklamaní. Rok 2020 by tak mal byť rokom budovania občianskej infraštruktúry, ktorá priamo v obci, či v jej vhodnom bezprostrednom dotyku extrémne, vzhľadom na narastajúci počet obyvateľov, chýba...

 

Marek Lackovič

starosta

 

Ilustračné foto: wired.com

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.