Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Žiadosť o NFP o vyše 200.000,- EUR sme podali práve dnes

Dátum: 31.10.2019
Autor: Obec Hviezdoslavov
Počet videní: 1041
Žiadosť o NFP o vyše 200.000,- EUR sme podali práve dnes

Moderný rozhlas bude snáď čoskoro realitou...

Ako iste viete, usilujeme sa o kompletnú modernizáciu bezdrôtového rozhlasu v úplne celej obci, vrátane Záhrad, Hviezdneho bývania, či Podhája. Projektová dokumentácia bola dokončená pred niekoľkými týždňami, dnes bola podaná Žiadosť o nenávratný finančný príspevok.

Výzva na vybudovanie systémov vyhodnocovania rizík a včasného varovania a pripravenosti na zvládanie mimoriadnych udalostí ovplyvnených zmenou klímy je zameraná aj na rekonštrukciu rozhlasu s podmienkou, že v projekte bude zaradená aj siréna, meteostanica - teplota, vlhkosť a anemometer - rýchlosť a smer vetra. Pokiaľ by projekt neobsahoval sirénu, meteostanicu a anemometer, projekt by neplnil zameranie výzvy. Výstupom projektu bude pokryté celé územie Hviezdoslavova napojené na centrálny systém Ministerstva vnútra SR v prípade mimoriadnych udalostí. 

  • Odhadovaný celkový rozpočet projektu: 254 768,16 EUR s DPH
  • Spolufinancovanie obce vo výške 5% celkových oprávnených výdavkov projektu: 12 538 EUR s DPH

 

Rozpočet projektu je zatiaľ orientačný, ale veľmi sa líšiť nebude...

Obecné zastupiteľstvo na svojom včerajšom zasadnutí schválilo všetky potrebné uznesenia. Moderný a bezdrôtový rozhlas v každej časti obce, na každej jednej z našich 94 ulíc, bude ruka v ruke s SMS notifikáciami, populárnou oficiálnou webstránkou a sociálnou sieťou, živými vysielaniami starostu obce či videami zo zastupiteľstiev, obľúbenými papierovými novinami, či pravidelným utorkovým newslettrom, ďalším moderným a potrebným komunikačným prostriedkom.

Veríme, že v Žiadosti o NFP budeme úspešní. Včas Vás, samozrejme, tak ako vždy, budeme informovať...

 

Obecný úrad Hviezdoslavov

 

Zdroj obrázku: adworld.ie

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.