Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Pôdorys obchodnej galérie je definitívny. Takto bude vyzerať

SÚBOR
Dátum: 16.12.2019
Autor: Obec Hviezdoslavov
Počet videní: 8667
Pôdorys obchodnej galérie je definitívny. Takto bude vyzerať

Obchodná galéria so zdravotným strediskom už klope na dvere...

Obecné zastupiteľstvo na svojom minulotýždňovom zasadnutí vzalo na vedomie urbanistickú štúdiu Obytného súboru s občianskou vybavenosťou – Areál Senecká od obstarávateľa XL four,  s. r. o., spracovanú pre rozvojovú plochu č. 1-01/2010 za účelom spodrobnenia ÚPN obce Hviezdoslavov s výhradou dodržania niekoľkých pripomienok...

Znamená to, že obchodná galéria, resp. dom služieb, spolu so zdravotným strediskom, je už len krok pred územným rozhodnutím a stavebným povolením. So stavebnými prácami by sa reálne mohlo začať už v I. polroku 2020.

Nižšie si môžete pozrieť definitívnu verziu projektu a jeho hmotové usporiadanie v danom priestore v bezprostrednej blízkosti Hviezdneho bývania či Záhrad.

Hľadanie budúcich nájomcov, lekárov i lekáriek do novovznikajúceho zdravotného strediska stále prebieha, o čom sme informovali naposledy TU. Na tomto linku nájdete i kontakt na investora.

Dnes už vieme, že sa prihlásilo niekoľko prevádzok, ktoré služby v našom Hviezdoslavove výrazne obohatia. Sushi bar, cukráreň s kaviarňou, predajňa chovateľských potrieb, kozmetický salón, papierníctvo, obchod s detským oblečením, účtovnícke služby, veterinárna ambulancia, či tvorivé dielne s detským kútikom je predbežný výpočet toho, čo Vás tu bude čakať...

Ruka v ruke so zdravotným strediskom plným nových ambulancií a lekárňou sa tvorí budúce nové centrum našej obce. Teším sa, že vo vnútrobloku nájdu občania aj krásny nový parčík s fontánou, ktorý bude taktiež súčasťou tohto areálu.

Meno, resp. značku hlavného supermarketu, ktorý bude občiansku vybavenosť uzatvárať, prezradíme už čoskoro...

 

Marek Lackovič

starosta

Súbory na stiahnutie

Názov Veľkosť Formát Dátum Zoradiť podľa:
Areál SENECKÁ - Dom služieb Veľkosť: 24.4 MB Formát: pdf Dátum: 16.12.2019

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.