Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Kontrolné stretnutie k uzávere Vinohradníckej ul.

Dátum: 13.01.2020
Autor: Obec Hviezdoslavov
Počet videní: 1102
Kontrolné stretnutie k uzávere Vinohradníckej ul.

Už tento štvrtok...

Začína sa nový pracovný rok a máme za sebou náročné obdobie uzávierok ciest v našom regióne z konca minulého roka, ktoré súvisia s výstavbou dôležitých komunikácií D4/R7. Je v záujme nás všetkých, aby sa tieto komunikácie budovali a dobudovali, čo najskôr a slúžili občanom v celom našom regióne.

Vzhľadom na prechádzajúce obdobie a rokovania o uzáverách Vinohradníckej ulice, cesty z Mostu pri Bratislave do Vrakune a samozrejme riešenie svetelnej signalizácie na križovatke Studené, sme požiadali koncesionára D4/R7, ministra dopravy a zástupcu Bratislavského samosprávneho kraja v mene všetkých kolegov starostov o pracovné stretnutie, na ktorom spoločne zhodnotíme prijaté opatrenia a budeme informovaní o stave prác na Vinohradníckej ulici o stave prác na výjazde z Mostu pri Bratislave do Vrakune, ako aj riešenia súčasnej dopravnej situácii v Dunajskej Lužnej a pod..

P. minister Érsek svoju účasť potvrdil, stretnutie sa vďaka naliehaniu kolegu, starostu Miloslavova - p. Baďanského, uskutoční tento štvrtok 16.1. o 9:00 na Obecnom úrade v Dunajskej Lužnej. Po stretnutí budeme "z prvej ruky" informovať o tom, ako práce napredujú...

 

Marek Lackovič

starosta

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.