Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Stretnutie s našimi dôchodcami dopadlo na jednotku

Dátum: 22.01.2020
Autor: Obec Hviezdoslavov
Počet videní: 766
Stretnutie s našimi dôchodcami dopadlo na jednotku

Včera prebehla novoročná kapustnica so seniormi...

Včera, 21. januára 2020 od 16:00 prebehlo výnimočné stretnutie so seniormi, dôchodcami, žijúcimi v našom Hviezdoslavove. Výnimočné bolo v tom, že sa ich zúčastnilo bezmála 50 (!). Vekovo najstarších a veru aj najskúsenejších Hviezdoslavčanov a Hviezdoslavčanky sme prostredníctvom našej Sociálnej komisie pozvali na príjemný večer, ktorý bol spestrený vystúpením našich najmenších škôlkarov a ich pedagogičiek; novoročnou domácou kapustnicou; sladučkými dezertami; naším žitno-ostrovským vareným vínkom; plodnými diskusiami a debatami so starostom a kolegami z našich komisií, či šikovnými trénermi z Pošvanc fitness, ktorí pre seniorov pripravujú na rok 2020 aj rôzne pohybové cvičenia.

Zhodli sme sa, že to bol naozaj skvelý večer a že čoskoro ho musíme zopakovať - možno už aj s novou tzv. Jednotou dôchodcov, ktorú po dlhých rokoch plánujeme vo Hviezdoslavove založiť, ktorá už po včerajšku má aj svojich prvých záujemcov o členstvo, či predsedníctvo, a ktorá v našej obci, žiaľ, dlhodobo absentuje.

Debaty so seniormi sú konštruktívnejšie, než si mnohí myslia, a preto, pevne veríme, že sa intenzita našich spoločných stretnutí bude len a len zvyšovať...

 

Marek Lackovič, starosta

a Sociálna Komisia obce Hviezdoslavov

 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.