Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Prosíme o disciplinovanejšie parkovanie počas nedeľných omší

Dátum: 29.01.2020
Autor: Obec Hviezdoslavov
Počet videní: 848
Prosíme o disciplinovanejšie parkovanie počas nedeľných omší

Prosba pre majiteľov automobilov...

Vážení Hviezdoslavčania.

V nadväznosti na oprávnenú sériu sťažností a podnetov, ktoré sme k tejto veci v uplynulých dňoch zaznamenali, nám, prosím, dovoľte upozorniť Vás, že spôsob akým niektorí naši spoluobčania parkujú každú nedeľu počas omše v blízkosti Kultúrneho domu, Obecného úradu, no hlavne vo vnútrobloku Lipového námestia, nie je akceptovateľný.

Na mysli máme najmä poškodzovanie verejnej zelene a trávnatých plôch (ktorých máme beztak pramálo) motorovými vozidlami, ktoré parkujú častokrát takým spôsobom, že súvislú trávnatú plochu hlavne vo vnútrobloku námestia tým pádom prakticky nie je možné vytvoriť, udržať, zachovať, ba dokonca rozvíjať. Nehovoriac o tom, že sa tým pravidelne poškodzuje verejná zeleň v bezprostrednej blízkosti obyvateľov, ktorí tam bývajú.

Je nám jasné a úprimne nás mrzí, že parkovacích možností je v súčasnom centre Hviezdoslavova minimum, aj preto je ich pripravených v "novom" centre obce viac než 50. Do tej chvíle mi dovoľte poprosiť Vás, aby sme sa počnúc nasledujúcou nedeľou správali pri parkovaní disciplinovanejšie.

Rozhodne nemáme záujem Vás od víkendových podujatí (napr. aj svätej omše) odhovárať, práve naopak...

Vopred Vám ďakujem za porozumenie.

 

Marek Lackovič

starosta

 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.