Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Pri Záhradách sa dokončuje nová zóna obchodu a služieb

Dátum: 18.11.2021
Počet videní: 2753
Pri Záhradách sa dokončuje nová zóna obchodu a služieb

Otvorenie je plánované v mesiacoch december - január...

Tesne na hranici katastrov Hviezdoslavova a Kvetoslavova, v bezprostrednej blízkosti Hviezdoslavova - Záhrad, popri Seneckej ceste II/503 práve v týchto dňoch prebieha dokončovanie 1. fázy novej obchodnej galérie. Galérii sme svoje "áno" v podobe dôležitého súhlasu povedali ešte v r. 2019, o čom sme Vás informovali na TOMTO mieste. Dnes, asi 2 roky po prvotných informáciách, je nová zóna obchodu a služieb tesne pred otvorením...

S celkovou plochou objektu 2.160m2 a takmer stovkou parkovacích miest (presne 96) poskytne predovšetkým Hviezdoslavčanom a Kvetoslavčanom už od decembra 2021 nového veľkého potravinára a následne od januára 2022 aj známu a populárnu sieť lekární a tiež drogérií. Na vianočné nákupy to tak pre mnohých našich obyvateľov a obyvateľky bývajúcich (nielen) v Záhradách či Hviezdnom bývaní môže byť ešte o čosi bližšie.

Samozrejmosťou je i v tomto prípade niekoľko desiatok nových voľných pracovných miest, ktoré už priebežne nájomcovia zapĺňajú (v najbližších dňoch budeme informovať o voľných pracovných miestach po dohode s investormi i my na našich komunikačných kanáloch).

Areálu Senecká, ktorý otvoril svoju 1. etapu v podobe nového supermarketu len v septembri 2021, a celý by mal byť dobudovaný v najbližšom roku a pol, tak vzniká na relatívne malom území v krátkom čase priama konkurencia, čo je na konci dňa tá najlepšia správa hlavne pre spotrebiteľov - a teda (nielen) pre všetky Hviezdoslavčanky a Hviezdoslavčanov.

 

OcÚ Hviezdoslavov

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.