Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Spracovanie dokumentu PHSR na r. 2024 - 2028 + DOTAZNÍK

Dátum: 25.10.2023
Počet videní: 963
2 min. čítania
Spracovanie dokumentu PHSR na r. 2024 - 2028 + DOTAZNÍK

Obec pracuje na novom Programe hosp. a soc. rozvoja na r. 2024 - 2028...

Milé Hviezdoslavčanky, Hviezdoslavčania.

     Obec Hviezdoslavov pripravuje na roky 2024 - 2028 nový strategický rozvojový dokument, tzv. Program hospodárskeho rozvoja a sociálneho rozvoja obce (PHRSR). Dokument stanovuje víziu rozvoja obce a rozvojové aktivity, ktorých naplnením sa dosiahne splnenie strategickej vízie. PHRSR je dôležitým a nevyhnutným podkladom pre získavanie rôznych dotácií z EÚ. Tento dotazníkový prieskum slúži na to, aby sumarizoval Vaše požiadavky pri ďalšom rozvoji Obce Hviezdoslavov.

     Je pre nás nesmierne dôležité zistiť Vaše názory na súčasnú situáciu vo Vašej - našej Obci a jej budúce smerovanie. Výsledky tohto prieskumu budú slúžiť výhradne na spracovanie programového dokumentu PHRSR a Vaše odpovede budú vyhodnotené. Dotazník je anonymný a nájdete ho TU. Spracovanie dokumentu má na starosti spol. PROGRANT, s. r. o., Dostojevského rad 2550/19, 811 09 Bratislava. Po 4 týždňoch bude spracovaná sumarizácia odpovedí.

 

Ďakujeme veľmi pekne za Váš čas a spoluprácu.

 

OcÚ Hviezdoslavov

 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.