Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Výlety do vianočnej Budapešti i vianočného Brna

Dátum: 19.11.2023
Počet videní: 1677
2 min. čítania
Výlety do vianočnej Budapešti i vianočného Brna

Pripravili sme pre Vás výlety do vianočnej Budapešti a Brna...

Milé Hviezdoslavčanky a milí Hviezdoslavčania.

     pre Váš veľký minuloročný záujem o naše 1-dňové výlety na vianočné trhy do susedných metropol Vás chceme srdečne pozvať na podobné zájazdy a opäť Vám ponúknuť naprosto pohodlnú možnosť vychutnať si predvianočnú náladičku a atmosféru tentokrát v srdci Budapešti a Brna!

 

- Výlet do vianočnej Budapešti nás čaká a neminie v sobotu 09.12.2023

- Výlet do vianočného Brna nás čaká o týždeň neskôr, v SOB 16.12.2023

 

     Odchod z Hviezdoslavova moderným autobusom je plánovaný v oboch prípadoch presne o 08:00 hod. z parkoviska pri supermarkete Tempo COOP Jednota na Obchodnej ul., s predpokladaným príchodom domov o cca. ôsmej večer.

     V prípade záujmu o rezerváciu miestenky v autobuse alebo podrobnejšie informácie k zájazdom môžete kontaktovať Referát správy majetku, kultúry a športu (p. Danielovú), a to osobne počas stránkových hodín Obecného úradu Hviezdoslavov, telefonicky na tel. č. 031 / 560 36 25 alebo e-mailom na SpravaMajetku@Hviezdoslavov.sk. Cena spiatočnej miestenky pre 1 dospelú osobu je 20,00 EUR, pre dieťa do 15 r. a dôchodcov 15,00 EUR.

 

OcÚ Hviezdoslavov

 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.