Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Úprava stránkových hodín OcÚ a StÚ Hviezdoslavov

Dátum: 09.12.2023
Počet videní: 967
2 min. čítania
Úprava stránkových hodín OcÚ a StÚ Hviezdoslavov

Aktuálna úprava stránkových hodín...

Vážené Hviezdoslavčanky, milí Hviezdoslavčania.

     V nadväznosti na potrebu upokojenia rannej dopravnej špičky v bezprostrednej blízkosti oboch našich úradov - obecného i stavebného - a čoraz plnších školských zariadení nachádzajúcich sa v bezprostrednej blízkosti centra obce, na Školskej ul., pristupujeme od 11. decembra 2023 k úprave stránkových hodín našich úradov nasledovne:

  • začiatok stránkových (úradných) hodín sa každý pracovný deň mení (posúva) zo 07:30 na 08:00.

     Zároveň od pondelka 11. decembra otvárame, v rámci výstavby Nového centra obce: Vodozádržného parku, ďalších takmer cca. 15 parkovacích miest v blízkosti Obecného a Stavebného úradu Hviezdoslavov (a Kulúrneho domu) pre potreby Vášho krátkodobého zaparkovania / odvozu detí do škôl. Odporúčame využiť najmä v prípade, ak už je záchytné parkovisko Pažiť, príp. parkovanie na Školskej ul., plné. Naďalej však platí, že je nevyhnutné zodpovedne zvážiť cestu na naše úrady či školy v rannej špičke autom (najmä, ak bývate v blízkosti), vzhľadom na čoraz horšiu dopravnú situáciu, ktorá vzniká aj vplyvom intenzívneho dobudovania jednotlivých infraštruktúrnych prvkov, ktoré v obci chýbali a chýbajú...

 

Ďakujeme za pochopenie...

 

OcÚ Hviezdoslavov

 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.