Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

KORONAVÍRUS COVID-19 - prijaté opatrenia vo Hviezdoslavove

Dátum: 09.03.2020
Autor: Obec Hviezdoslavov
Počet videní: 4933
KORONAVÍRUS COVID-19 - prijaté opatrenia vo Hviezdoslavove

Dôležitý oznam...

Vážené Hviezdoslavčanky, milí Hviezdoslavčania.

Na základe Žiadosti o uplatňovanie preventívnych opatrení na zamedzenie šírenia nového koronavírusu v SR vydanej Sekciou krízového riadenia pod Ministerstvom vnútra SR a po zohľadnení všetkých dostupných informácií, sa vedenie obce Hviezdoslavov po dnešnom krízovom zasadaní

rozhodlo s okamžitou platnosťou nasledovne:

 

Celý týždeň, t. j. od zajtra 10.3.2020 až do 15.3.2020 bude:
- úplne prerušené vyučovanie v materskej škole (obe budovy MŠ budú uzatvorené),
- úplne prerušený prenájom kultúrneho domu a všetky pravidelné akcie, vrátane nedeľnej omše (KD bude uzatvorený),

Rodičia dostanú inštrukcie podľa pokynov riaditeľky MŠ v priebehu dnešného dňa. Deti s rodičmi, ktoré nezaregistrujú túto výzvu a prídu zajtra normálne do škôlky, budú usmernení.

Zasadanie Obecného zastupiteľstva plánované na 2.4.2020 nie je zatiaľ zrušené. V marci zasadnutie OZ neprebehne. V prípade potreby bude obec informovať.

Obecný úrad a Stavebný úrad bude v tomto týždni od 9.3. do 15.3. pracovať v pohotovostnom režime. Referent, resp. referentka má právo upozorniť a nevybaviť občana s príznakmi ochorenia.

Prosíme Vás, zvážte svoju účasť na spoločenských podujatiach. Zvážte rodinné a iné oslavy, diskotéky, divadelné predstavenia. Dbajte, prosím, vo zvýšenej miere na hygienu.

Žiadame Vás o pochopenie situácie, nepanikárenie a spoluprácu.

13.3.2020 (t. j. v piatok) v ranných hodinách vyhodnotíme, či budeme v krízovom stave pokračovať aj ďalší týždeň alebo nie. Budeme Vás informovať rovnakým spôsobom, ako dnes.

 

ĎAKUJEME

 

Marek Lackovič

starosta

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.