Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

ARC Sport Hviezdoslavov má za sebou 1. rok pôsobenia

Dátum: 15.01.2021
Počet videní: 1735
ARC Sport Hviezdoslavov má za sebou 1. rok pôsobenia

Obhliadnutie za rokom 2020...

Obhliadnutie sa za rokom 2020 má aj náš najznámejší športový klub. Občianske združenie ARC Sport Hviezdoslavov funguje s podporou obce Hviezdoslavov a najmä rodičov malých športovcov, ktorí sa zúčastňovali tréningového procesu zameraného na všeobecnú pohybovú prípravu so špecializáciou na futbal, už od septembra 2019.

"Pre veľký záujem sme sa rozhodli vytvoriť oficiálne združenie. Prvým veľkým úspechom bolo zorganizovanie náboru, ktorý sa konal 29.8.2020. Cieľom združenia je rozširovať členskú základňu, a dostať obec Hviezdoslavov na mapu slovenského futbalového zväzu v horizonte 2 rokov. Druhou nemenej dôležitou vecou je tvorba tréningov zameraných nielen na futbal ale na správne návyky a vytváranie nových priateľstiev v našich dynamicky sa vyvíjajúcich obciach. V súčasnosti eviduje klub 54 aktívnych športovcov, ktorí počas prvého polroka existencie absolvovali 25 tréningov pod dohľadom trénerov. Činnosť pokračovala aj počas zložitej pandemickej situácie. V súlade s opatreniami bolo takto odtrénovaných 21 tréningov. Vrcholom a zároveň ukončením prvého polroku bola mikulášska akcia kde sa deti zapojili v súťaží o balíčky proti svojim rodičom (samozrejme v súlade s platnými nariadeniami)." 

Obec Hviezdoslavov aj touto cestou ďakuje hlavnému koučovi - R. Noskovi - ktorý s deťmi vykonáva naozaj úžasnú prácu.

Trénera môžete kontaktovať prostredníctvom e-mailu - ARCSportInfo@gmail.com.

 

OcÚ Hviezdoslavov

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.