Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Ako budú naše Úrady otvorené počas Vianoc a ako od 1.1.?

SÚBOR
Dátum: 18.12.2019
Počet videní: 935
Ako budú naše Úrady otvorené počas Vianoc a ako od 1.1.?

Vianoce sú za rohom...

Vážení Hviezdoslavčania.

Obecný úrad (takisto i Stavebný úrad) a ich príslušné kancelárie a referáty budú počas vianočných sviatkov v čase od 20.12.2019 do 3.1.2020 zatvorené. Opäť svoje dvere úrady pre verejnosť otvoria v stredu 8.1.2020, o 08:00 ráno.

Úprimne sa ospravedlňujeme za vzniknuté nepríjemnosti a ďakujeme za pochopenie. Ďakujeme Vám taktiež za celý rok 2019, v ktorom sme, verím, poskytli náležitý servis každému jednému návštevníkovi, ktorý náš Úrad navštívili. Hoci je nárast agendy citeľný (nárast fyzickej i elektronickej pošty je v rozsahu cca. o neuveriteľných 50% viac ako v roku 2018!), snažili sme sa robiť maximum, aby bola Vaša skúsenosť s Úradom nanajvýš príjemná...

Od 1.1.2020 nás čakajú menšie úpravy stránkových hodín. Tie sa optimalizovali a časové úseky, ktoré boli využívané občanmi minimálne, boli ponížené. Zároveň platí, že v prípade veľkých tzv. "akcií" (napr. hromadné platenie poplatkov, či daní v určité termíny počas roku) bude môcť mať Úrad v špeciálnych prípadoch predĺžené stránkové hodiny, aby obslúžil príslušný počet príchodzích. Naďalej však platí, že náš Úrad komunikuje s fyzickými i právnickými osobami, resp. úradmi aj plne elektronicky, so zriadenou elektronickou schránkou, ktorá je každý deň kontrolovaná.

 

Obecný úrad Hviezdoslavov

Súbory na stiahnutie

Názov Veľkosť Formát Dátum Zoradiť podľa:
Stránkové hodiny od 1.1.2020 Veľkosť: 88.9 kB Formát: pdf Dátum: 18.12.2019

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.